0

Udstil din kunst i vores digitale galleri 

Sælg kunst online- Tilmeld dig her

Vil du have din kunst solgt i hele landet? Vi hjælper kunstnere og købere med at finde hinanden.

  • Galleriet er altid åbent og tilgængeligt for alle med en internetforbindelse.
  • Du får din egen kunstnerprofil med overblik over, hvilke værker du har til salg, og hvor du nemt kan tilføje nye værker til galleriet. Du bestemmer selvfølgelig, hvilke værker du vil sælge til hvilken pris.
  • Vi udstiller din kunst i vores digitale galleri og bruger sociale medier til markedsføring.
  • Vi hjælper dig med det tekniske inklusiv betalingsløsning.
  • Når du sælger et værk, får du automatisk pengene ind på din konto fratrukket vores honorar på 20 %.
  • 1 års medlemsskab koster kun 299DKK (inklusiv moms).

Bliv en del af Nordisk Kunst, og få mere tid til at dyrke din passion.

klik her og tilmeld dig!

 

Dine fordele ved vores online kunstgalleri

En af de allerstørste fordele for dig som kunstner er, at du kan koncentrere dig om din kunst, så koncentrerer vi os om dine kunder. Det er måske sådan lidt firkantet sagt, men det kræver faktisk kun en lille indsats fra dig.


På din helt egen kunstnerprofil kan du for eksempel skrive lidt om dig selv. Ved at sætte ord på dig selv og din kunst, rammer du nemlig endnu flere potentielle kunder. For når vi køber unikke kunstværker, føles det rart at vide en lille smule om den kunstner, der er ophavsmand til den kunst, vi køber. 


Du skal finde de værker, som du vil have vist på vores online galleri. Du skal finde en pris på dem og tage et billede, så de besøgende på siden kan visualisere dit værk i deres hjem. Der er ingen begrænsning på det antal værker, du kan lægge ind i galleriet. 


Du bliver helt automatisk adviseret, når en kunde køber et af dine værker. Her kræver det lidt arbejde fra dig, for du skal sende værket til kunden. Men det er altid den slags arbejde, man som regel nyder.