0

Persondatapolitik

Hos Nordisk Kunst ApS går vi op i at behandle alle vores oplysninger om dig på en sikker og fortrolig måde. Denne persondatapolitik gælder for Nordisk Kunst ApS (“Nordisk Kunst”, “vi” eller “os”) og vil informere dig om, hvilke af dine personlige oplysninger der bliver gemt – hvis de bliver gemt – og behandlet, samt hvordan du kan kontrollere opbevaringen af dine oplysninger, rette i dine oplysninger samt ultimativt slette dine oplysninger. Vi deler ikke dine oplysninger med andre, end hvad der bliver beskrevet i følgende.

Sådan anvender vi dine personlige oplysninger

Vi bruger de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, til en række forskellige forretningsformål og på basis af en række forskellige behandlingsgrundlag.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at indgå eller opfylde aftaler med dig, levere vores tjenester til dig, overholde vores retlige forpligtelse eller beskytte dine vitale interesser. Dette omfatter:

  • At give dig mulighed for at tilgå og benytte vores tjenester, brugerkontostyring, drive, vurdere, sikre og forbedre vores tjenester samt tilpasse webindhold, der inkluderer elementer og tjenester, som du måtte ønske som resultat af dine handlinger.
  • At give dig adgang til funktioner der muliggør kommunikation med andre brugere.

Adgang til, rettelse og sletning af dine personlige oplysninger

Foruden vores samarbejdspartner (Vestjysk Marketing) der administrerer vores datalagring, er det kun os, der har adgang til dine personlige data.

Hvor lang tid vi opbevarer dine personlige oplysninger

Hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger kan variere markant, alt efter konteksten af de tjenester vi leverer og vores retlige forpligtelser.

Når det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare dine personlige oplysninger, bortskaffer vi dem på forsvarlig vis i henhold til vores politikker for opbevaring og sletning af data.

Andre vigtige oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger

Når du deler dine oplysninger i forbindelse med et køb

Når du køber en vare på www.nordiskkunst.com, vil vi og sælgeren kunne se dine personlige oplysninger. 

Andre brugere af sitet har ikke adgang til dine oplysninger.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til det af os oplyste formål, hvilket som regel vil være fremsendelse af varen, opkrævning af betaling og korrespondance vedr. købet.

Når du deler dine oplysninger i forbindelse med oprettelse af kunstner-profil

Andre brugere har adgang til de oplysninger, du deler på Nordiskkunst.com Hvis du har en kunstner/sælger-profil, kan andre brugere f.eks. se dine værker og lignende. Andre brugere kan også se alle de oplysninger, du vælger at dele i din profil.

Når du udfører en transaktion med en køber, giver vi dig mulighed for at tilgå brugerens personlige oplysninger (f.eks. navn, brugerkonto-id, e-mailadresse, kontaktdetaljer, leverings- og faktureringsadresse) til gennemførelse af transaktionen. Uafhængigt af os har du ansvaret for sådanne data, og vi anbefaler dig at informere den anden bruger om din praksis for beskyttelse af personlige oplysninger og respektere privatlivets fred. I alle tilfælde skal du overholde gældende lovgivning om privatlivets fred og give den anden bruger mulighed for at blive fjernet fra din database, samt for at gennemse de oplysninger du har indsamlet om brugeren.

De personlige oplysninger, du får adgang til via nordiskkunst.com, må kun anvendes til formål relateret til transaktionen der gennemføres ved køb på hjemmesiden. Anden brug af personlige oplysninger fra andre brugere, som du har adgang til gennem Nordisk Kunst, vil udgøre en overtrædelse af vores brugervilkår.

Tredjeparts praksis for beskyttelse af personlige oplysninger

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger omhandler kun vores brug og håndtering af de personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig i forbindelse med leveringen af vores tjenester. Hvis du giver dine oplysninger til en tredjepart eller besøger en tredjeparts websted via et link fra vores tjenester, vil deres meddelelse om og praksis for beskyttelse af personlige oplysninger være gældende for alle personlige oplysninger, du giver til dem, eller de indsamler fra dig.

Vi kan ikke garantere for beskyttelsen af dine personlige oplysninger, når du giver dem til en tredjepart, og vi anbefaler dig at orientere dig i privatlivs- og sikkerhedspolitikkerne hos din handelspartner, før du indgår i en transaktion og vælger at dele dine personlige oplysninger. Det gælder også, hvis de tredjeparter, til hvem du giver personlige oplysninger, er tilbudsgivere, købere eller sælgere på vores websted.

Henvendelser omkring din data

Du har altid ret til at kontakte os omkring dine data eller for at tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot kontakte os på kontakt@nordiskkunst.com.