0

Nyheder og blogindlæg

Månedens Kunstnere i 2021

Allerede nu har vi samlet de månedens kunstner, som har været præsenteret hos Nordisk Kunst indtil videre i 2021. Genbesøg kunstnerne og deres fantastiske universer. Læs mere her.

Månedens Kunstnere i 2020

Vi har samlet alle de dygtige kunstnere som har været månedens kunstner i 2020. Genbesøg kunstnerne og deres fantastiske universer. Læs mere her.

Billedkunstner og youtuber: Nordisk Kunst besøger Eva Vig

Eva Vig har fra barnsben brugt kunsten som et frirum. Evas mission med hendes malerier er at skabe glæde. Det gør hun både ved at lave optimistiske og farverige malerier og ved at dele sin viden på sin populære Youtube-kanal. Læs mere.

Køb kunst uden at være ekspert

Fordelen ved at købe kunst online er, at man kan finde mange dygtige men relativt ukendte kunstnere, fordi de på nettet har bedre muligheder for at udstille deres kunst. Læs mere.

Køb god kunst til virksomheden

Er du virksomhedsejer, så kender du udfordringen med at få dine lokaler til at se indbydende og flotte ud. For hvad er det lige der skal på væggene, for at alle dine medarbejdere og måske også dine kunder, synes om din udsmykning. Læs mere her.

Hvilken type plakat skal jeg vælge?

Hvad vil det sige at købe en citatplakat? Hvilken type plakat kan jeg købe til børneværelset? Find masser af god information om såvel børneplakater, citatplakater, bogstavplakater og meget mere lige her...

Abstrakt kunst for alle

I Danmark har vi fostret mange store abstrakte kunstnere som Asger Jorn og Jens Birkemose, ja selv Dronning Margrethe. Men vi har også mange nye og lovende kunstnere, hvis billeder er lettere at komme til for penge. 

Det betyder, at der er spændende kunst til alle og ikke kun kunstsamlere og passionerede kunstelskere. Kunst er nemlig for alle - også for dig, der bare gerne vil have noget pænt på væggene uden at skulle investere pensionsopsparingen. Læs hele vores blogindlæg om abstrakt kunst her..

Isra Mohannad

Threadist by Isra Mohannad skaber unikke kunstværker med søm og tråd på træplade eller i ramme. Hendes kunst er svær at kategorisere, men den ligger et sted mellem maleri og kunsthåndværk. Den engelske betegnelse for kunsten er string art, mens der på dansk ikke findes nogen specifik betegnelse. Den kaldes nogle gange for tråderier eller trådkunst. Læs mere om Isra Mohannads fantastiske univers her.

String art Isra Mohannad kunst med tråd unika kunst international kunstner