0

Nyheder og blogindlæg

Månedens Kunstnere i 2021

Allerede nu har vi samlet de månedens kunstner, som har været præsenteret hos Nordisk Kunst indtil videre i 2021. Genbesøg kunstnerne og deres fantastiske universer. Læs mere her.

Månedens Kunstnere i 2020

Vi har samlet alle de dygtige kunstnere som har været månedens kunstner i 2020. Genbesøg kunstnerne og deres fantastiske universer. Læs mere her.

Billedkunstner og youtuber: Nordisk Kunst besøger Eva Vig

Eva Vig har fra barnsben brugt kunsten som et frirum. Evas mission med hendes malerier er at skabe glæde. Det gør hun både ved at lave optimistiske og farverige malerier og ved at dele sin viden på sin populære Youtube-kanal. Læs mere.

Køb kunst uden at være ekspert

Fordelen ved at købe kunst online er, at man kan finde mange dygtige men relativt ukendte kunstnere, fordi de på nettet har bedre muligheder for at udstille deres kunst. Læs mere.

Køb god kunst til virksomheden

Er du virksomhedsejer, så kender du udfordringen med at få dine lokaler til at se indbydende og flotte ud. For hvad er det lige der skal på væggene, for at alle dine medarbejdere og måske også dine kunder, synes om din udsmykning. Læs mere her.

Hvilken type plakat skal jeg vælge?

Hvad vil det sige at købe en citatplakat? Hvilken type plakat kan jeg købe til børneværelset? Find masser af god information om såvel børneplakater, citatplakater, bogstavplakater og meget mere lige her...

Abstrakt kunst for alle

I Danmark har vi fostret mange store abstrakte kunstnere som Asger Jorn og Jens Birkemose, ja selv Dronning Margrethe. Men vi har også mange nye og lovende kunstnere, hvis billeder er lettere at komme til for penge. 

Det betyder, at der er spændende kunst til alle og ikke kun kunstsamlere og passionerede kunstelskere. Kunst er nemlig for alle - også for dig, der bare gerne vil have noget pænt på væggene uden at skulle investere pensionsopsparingen. Læs hele vores blogindlæg om abstrakt kunst her..

Isra Mohannad

Threadist by Isra Mohannad skaber unikke kunstværker med søm og tråd på træplade eller i ramme. Hendes kunst er svær at kategorisere, men den ligger et sted mellem maleri og kunsthåndværk. Den engelske betegnelse for kunsten er string art, mens der på dansk ikke findes nogen specifik betegnelse. Den kaldes nogle gange for tråderier eller trådkunst. Læs mere om Isra Mohannads fantastiske univers her.

String art Isra Mohannad kunst med tråd unika kunst international kunstner

Galleri Evig

Galleri EVIG ved kunstner Eva Vig præsenterer dig for flotte malerier i alle størrelser i den populære, abstrakte kunstform. Hos Galleri EVIG finder du både det, der kaldes semi-abstrakte malerier såvel som abstrakte malerier. Læs mere om Eva Vig og hendes kunstneriske univers lige her.

String art Isra Mohannad kunst med tråd unika kunst international kunstner

Nomi Posters

Nomi Posters ved Denise Dalvang Hansen designer de flotteste plakater til både store og små. Denise er uddannet grafiker og har derfor et godt og sikkert øje for kompositioner og design. Hun er desuden i gang med at videreuddanne sig til multimediedesigner. Læs mere om Denise Dalvang Hansens spændende og kreative univers lige her.

String art Isra Mohannad kunst med tråd unika kunst international kunstner

Vivi Bendixen

Vivi Bendixen er en ægte multikunstner. Hun er nemlig både kunstmaler og keramiker. Vivi maler både semi-abstrakte og abstrakte malerier og former skulpturer i stentøj. Vivi har allerede fra de tidlige teenage år arbejdet med sin kreative side og udforsket alle mulige forskellige materialer.

Læs meget mere om Vivi's spændende og kreative univers lige her.