0

Heidi’s kreativitet by Heidi Berthelsen

Fra barnsben har jeg udfoldet mig og eksperimenteret med maleri og tegning, og brugt disse udtryksformer som terapi for sjælen. Når jeg sætter et penselstrøg, skaber det kulør på tilværelsen, giver ro og plads til fordybelse. Og det er netop dét kunst kan – også som beskuer. Henkast dig til smukke malerier, skab nye indre billeder og drøm dig væk. Med min kunst skaber jeg et rum til, at du kan blive revet med og fordybe dig i en anden verden – omend for en kort stund. Mine udtryksformer har ændret sig en del i løbet af årene, men det har min passion for kunst ikke. Siden 2015 har pastellerne været omdrejningspunkt for min kreativitet på lærredet og papiret, og sidenhen har jeg bevæget mig ud i det abstrakte univers. Pastellerne og det abstrakte univers giver en unik kontrast, som kan noget helt specielt.

“Art by DO Paintings”

Maleri - fordybelse og refleksion Jeg elsker visualiseringer - billeder med et twist. Mit arbejdsliv er og har hele tiden været indenfor folkeskolen, fri- og efterskoleverdenen med ledelse i fokus. Jeg er optaget af ledelse og er optaget af at se andre og andres perspektiver - en oprigtig nysgerrighed på, hvordan verden ser ud, hvis du stiller dig over i den andens sko. Inspireret af det indianske ordsprog. "Før du kan forstå en mand, må du vandre en mil i hans mokkasiner". Penslerne finder jeg frem i weekenderne og ferier - og af og til i hverdagen. Jeg har malet siden 1990, hvor jeg startede på seminariet. I løbet af årene har jeg eksperimenteret, og været på flere kurser for at udvikle faglighed, maleteknikker og for at finde inspiration i det kreative fælleskab. Mine malerier er malet med akrylmaling - jeg ønsker at give iagttageren mulighed for selv at skabe historien om billedet. Andre af mine malerier er en visualisering af mine små "blitz" af hverdagen - på arbejdet, på golfbanen, i bylivet, i skoven ....

Alice Øhlenschlæger Hillman

Jeg har arbejdet med billedkunst siden mine barneår , mest i olie på lærred hvor der næsten altid dukker ansigter op i billedet og det er ofte ubevidst , jeg er meget fascineret af ansigter gamle som unge ansigter, det fortæller meget om ens livshistorie . De sidste 4 år har jeg arbejdet mest med glaskunst, glasset har altid fascineret mig med alt det glans af forskelligt lys der rammes glasset. Har værksted i Nordhavn 2150, hvor jeg holder åbent hus i nogle weekender i sommer månederne

Andersson82

A82 er en dansk abstrakt kunst maler. Der holder af at blande kulturelle elementer ind i sine kunstværker. Der gøres brug af flere forskellige tekniker. Hver maleri er unikt og lavet over en længere periode, hvor hver detalje er gået igennem, inden maleriet sættes til salg eller udstilles på gallerier. Alle malerier er lavet med akryl og lakeret. Alle malerier er signeret på forsiden I guld farve. A82 is a danish abstract painting artist who loves to mix cultural elements into the artwork. Using different techniques. Each art piece is unique and made over a longer period caring for each detail before being sold or displayed at a art gallery. All paintings are made with acrylic painting. All paintings are signed at the front in gold.

Art by Jonas Kirt

Mit navn er Jonas Kirt, jeg er 20 år gammel. Jeg er interresseret i fusionen mellem den digitale og den fysiske verden, pop-kultur og dertil stiller min kunst sig kritisk overfor mennesket og vores samfund på abstrakt vis. Min kunst består af digital 3D-kunst som herefter bliver printet og indrammet, og netop her sker der et spændende skift fra et uhåndgribeligt digitalt objekt, til en fysisk størrelse der kan interagere med vores verden. Følg gerne med på Instagram: @jk_creative_space - Jeg er lige nu igang med at lave et kunstværk om dagen som en del af en udforskning.

Charlotte Ellegaard Rasmussen

Med en evig nysgerrighed og åbenhed over for nye muligheder, eksperimenterer jeg med teknikker, materialer og stiltyper, for at skabe nye veje for kunsten, som jeg bruger til at skabe ro i en kaotisk verden. Det er en måde hvorpå jeg kan udtrykke min forståelse af verden, når ord ikke er nok eller fyldestgørende. Tag med på en rejse set gennem mine øjne, hvor det, at lære fører til nye muligheder og det, at fejle aldrig er en fejl, men en måde hvorpå man udvikler sig. At udfolde sig kunstnerisk er som at trække vejret, en livsvigtig evne og umulig at leve uden. Jeg er autodidakt kunstner, som har malet og tegnet i det meste af mit liv, jeg arbejder med abstrakt, semiabstrakt og naturtro motiver, bestående af dyr, mennesker og naturen omkring os. Jeg mikser gerne flere teknikker og materialer, for at skabe nogle spændende udtryk.

Ditte Strunge Kristensen

Kunstnere

Hos Nordisk Kunst har vi langt over hundrede fantastiske danske kunstnere tilknyttet vores platform. Deres kunst breder sig over mange forskellige kunstarter og genrer, så vores mange kunder kan vælge lige den form for kunst, som de holder allermest af. 

Hos os finder du dygtige kunstnere, der arbejder med 

 • Malerier
 • Kunsthåndværk
 • Trækunst
 • Keramik
 • Plakater 

Fællesnævneren for dem alle er, at de brænder for deres kunst og det kan naturligvis ses i deres unikke kunstværker. Hos os finder du ikke gammel kunst, forstået på den måde, at alle vores kunstnere er nulevende og udøvende kunstnere. Intet af det kunst du finder hos Nordisk Kunst, har været ejet eller handlet før. Det er 100% originalt og direkte fra kunstnerens atelier eller værksted.

Har du tidligere købt kunst hos os og vil du gerne se udvalget fra kunstneren, kan du bruge søgefeltet ovenover til højre, for at finde den pågældende kunstner. Samme fremgangsmåde gør sig gældende, hvis du gerne vil se, om en given kunstner udstiller sin kunst i vores virtuelle galleri.

Eller kan du gå på jagt i vores kunstnerkartotek her nedenfor, du kan allerede i oversigten se eksempler på nogle af deres flotte kunstværker. Finder du noget, du synes ekstra godt om, kan du klikke på kunstneren for at se alle de værker, der findes af den pågældende kunstner her i galleriet. 

Er du virksomhedsejer og har du brug for at udsmykke din butik eller dine kontorer med smuk og inspirerende kunst, til glæde for dine medarbejdere, dine kunder og dig selv? Så har du rig mulighed for at erhverve dig spændende kunst hos os. 

Du skal være opmærksom på, at du kan trække indkøb af original, ikke tidligere handlet kunst fra, op til en hvis grænse, som du kan læse mere om på skats hjemmeside. Du kan også spørge din revisor, den slags har revisorer nemlig helt styr på. 

Er du selv kunstner og kunne du tænke dig at vide mere om mulighederne for at vise din kunst i vores online galleri, så kan du nederst på denne side, læse meget mere om, hvordan du gør.

Er du kunstner og vil du gerne nå ud til flere kunder?

 • Vores online galleri er altid åbent for både dig og dine potentielle kunder - det eneste der behøves, er en internetforbindelse.
 • Du får din helt egen kunstnerprofil med overblik over, hvilke værker du har til salg og hvor du nemt kan tilføje nye værker til galleriet. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvilke værker du vil sælge og til hvilken pris.
 • Vi udstiller din kunst i vores digitale galleri og bruger sociale medier til markedsføring. På din kunstnerprofil har du mulighed for at skrive lidt om dig selv, som dine potentielle kunder kan læse.
 • Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med alt det tekniske, inklusiv betalingsløsning.
 • Når du har solgt et stykke kunst, får du automatisk pengene ind på din konto, minus vores honorar på 20 %.
 • 1 års medlemsskab koster kun 299 DKK (inklusive moms).

Bliv en del af Nordisk Kunst og få mere tid til at dyrke din passion