0

A Artbyrejac René Jacobsen

Kunst, billeder og musik har altid været en vigtig del af mit liv, og som ganske ung, stod jeg med valget mellem en formel uddannelse med god pension og gode lønninger, eller den mere usikre kunstneriske vej. Jeg valgte læreruddannelsen suppleret med et par universitetsuddannelser og masteruddannelser inden for ledelse. Et arbejdsliv i Efter- og højskole verdenen, med ledelse som fokus, blev min arbejdsmæssige livsbane. Penslerne blev tørre, guitaren trak støv og klaveret blev solgt. Men efter at have været igennem en noget tumultansk periode i mit liv, med kraftige skift i arbejdssituationen og en voldsom familiebegivenhed, lagde jeg livet om. Jeg er nu bosiddende på Samsø, hvor jeg kan bruge tiden, roen og øens fantastiske aura og stemning til atter at finde pensler og lærreder frem. Jeg har nu malet i 3 år, fulgt nogle spændende kurser, bl.a. fra MOMA i NY, og ændret mit mindset. Jeg har fået modet til at udfordre lærrederne med stærke farver og former. Malerierne er oftest figurative abstraktioner med mulighed for narrative fortolkninger. Jeg har ikke bundet mig til en bestemt teknik, men er meget inspireret af Mark Rothko og Gerhard Richter. To meget forskellige nonfigurative abstrakte kunstnere. Mit farvevalg er stærke farver, men med mørke kontrapunktiske dybder. Det er beskueren der skal lave tolkningen og analysen ud fra deres ståsted, så selvom jeg oftest har en idé fra det hvide tomme lærred til det færdige maleri, deler jeg ikke denne, da det ofte ødelægger beskuerens muligheder for egen tolkning. “ Jeg vil ikke sige noget med mine malerier, og det gør jeg hele tiden” Frit efter Gerhard Richter.

Heidi’s kreativitet by Heidi Berthelsen

Arbejder primært med realisme i pastel, akvarel og som noget helt nyt abstrakt med akryl, kalkmaling og pastel. Inspiration til mine værker kommer fra naturen, men inspireres også af livet generelt. Jeg elsker de små detaljer der udspiller sig i et maleri, som fx refleksionerne i en vandpyt. Harmonien i et maleri er når alle komponenter mødes og tilsammen skaber den skønhed vores øjne falder i staver over, der giver en strøm af velvære gennem kroppen ved at betragte et billede gennemskue øjne. Alle mine realisme værker signeres inden på bagsiden af det originale værk. Abstrakte værker er signeret på forsiden.

“Art by DO Paintings”

Maleri - fordybelse og refleksion Jeg elsker visualiseringer - billeder med et twist. Mit arbejdsliv er og har hele tiden været indenfor folkeskolen, fri- og efterskoleverdenen med ledelse i fokus. Jeg er optaget af ledelse og er optaget af at se andre og andres perspektiver - en oprigtig nysgerrighed på, hvordan verden ser ud, hvis du stiller dig over i den andens sko. Inspireret af det indianske ordsprog. "Før du kan forstå en mand, må du vandre en mil i hans mokkasiner". Penslerne finder jeg frem i weekenderne og ferier - og af og til i hverdagen. Jeg har malet siden 1990, hvor jeg startede på seminariet. I løbet af årene har jeg eksperimenteret, og været på flere kurser for at udvikle faglighed, maleteknikker og for at finde inspiration i det kreative fælleskab. Mine malerier er malet med akrylmaling - jeg ønsker at give iagttageren mulighed for selv at skabe historien om billedet. Andre af mine malerier er en visualisering af mine små "blitz" af hverdagen - på arbejdet, på golfbanen, i bylivet, i skoven ....

#by Aalling af Tina Smith Aalling

Tina Smith Aalling fra Aarhus arbejder med bæredygtighed og humor gennem kunst, kunsthåndværk og design. Rejser og kreativitet har altid fyldt meget i mit liv. Som arkitekt arbejdede jeg nogle år i Grønland og fandt her inspirationen til min smykkeserie, Arctic, som du kan købe her i Nordisk Kunsts galleri. Til dagligt er jeg en del af det kreative kontorfællesskab, Projektdækket, på Godsbanen i Aarhus. Her skaber jeg udover min smykkeserie også fantasifulde kreationer i keramik samt kollagerne GivTid. GivTid er en måde at give hinanden personlige, nærværende og miljøvenlige gaver på. Et lille kunstværk som illustrerer en oplevelse eller tjeneste du kan give som gave. Her i Nordisk Kunsts galleri kan du købe udvalgte GivTid originalværker, som er små rumlige fotokollager. Du kan også købe motiverne som kunstprint af høj kvalitet.

× Sara Mia x

Jeg er selvlært som kunstner, og elsker både at tegne, male og at lege med forskellige teknikker. Mine værker har altid en del af min personlighed, tanker og bekymringer med sig. Jeg stræber efter at de ikke blot skal være til pynt, men give mening og betyde noget. Håber de også kan inspirere noget i dig. I am a selftaught artist, that loves painting, drawing and playing around with different techniques. I mostly make women come alive on my canvass. My art always has a bit of my personality, thoughts, worries and joys in them. I want my art not just to be pretty, but to mean something. And I hope it can mean something to you too.

A.lang

kunst skal ses med hjertet....og kunst skal laves med hjertet . selv om jeg har malet i ca 30 år så har jeg altid et nyt motiv i ærmet, stemninger ,følelser, mennesker, oplevelser, dufte, rejser, nærvær, samhørighed alt det og meget mere inspirerer mig og må ud på lærreder, som er blevet til over 1000værker. Mine værker er enten naturabstraktioner hvor beskueren kan gå på sin egen indre rejse ud i intetheden og se hvad der åbner sig. Eller mine figurative malerier med mennesker bystemninger med mere , hvor det er muligt at genkende sig selv i andre og få erindringer fra eget liv. Mit håb og ønske er at beskueren får en spejling" billedet i beskueren beskueren i billedet". Jeg ønsker med min kunst at skabe glæde, fantasi og ro. er man til at kunst skal provokere så er det ikke hos mig.

Alice Øhlenschlæger Hillman

Jeg arbejder i oliemaleri,keramik samt glaskunst .Ansigtet ender meget ofte i min billedkunst , ansigtet siger så meget om det liv hver enkelt har. Har værksted 2150 Mordhavn og udstilling hos BOESEN i Århusgade 6 2100 Kbh ø

Anette Bruun Hansen

Anette Bruun Hansen er uddannet tekstilformgiver på Designskolen Kolding i 1989 og har efteruddannet sig i maleri og grafik på bl.a. kunstskoler i USA. I øjeblikket arbejder hun især med maleri og mixed media på lærred, men modellerer og illustrerer også. Værkerne rummer ofte både genkendelige, figurative elementer, abstrakte former og mønster-elementer. Gennem 30 år har Anette udstillet på censurerede udstillinger, på kunstmesser, i gallerier og i kunstforeninger.

Anette Johanne Borgwardt

Startede som 8 årig med at male til frem til jeg var 22. Genopstartet igen jeg maler hovedsagelig visuelle fantasier non fikuretiv abstrakt.visuelle fantasier Billedkunst med akryl maling på lærred ,/ jeg maler også med olie på lærred samt spraymaling på lærred dog mest med akrylmaling / tegner gør jeg også og har en stor interesse og min inspiration henter jeg fra naturen som mine omgivelser hvad jeg ser og hører når jeg fx går en tur i skoven eller er en tur inde i byen I dag tager jeg ud at repræsenter mine malerier. Min mentor var Paul Katzmann Sølvpris for beste kunst i Paris i 80erne Fotografer til 2 af mine vadehavsudstilleder er Rene Jørgensen (Ribe) samt Lars Roed Hviding/ Ribe

Anne Kragh-Pedersen

At male er at lege. Jeg elsker at eksperimentere og finde nye udtryk. Det gælder om at slukke for tankerne og lade den kreative åre flyde. Jeg er født i 1969. Da jeg som ung skulle vælge uddannelse, valgte jeg mellem Kunstakademiet og oversætter og tolk i fransk. Det sidste vandt. Jeg har boet og arbejdet som oversætter i Frankrig i en årrække bla. i Paris, Nice og Cannes, hvor de flotte sydfranske brændte farver inspirerede mig meget. Mens jeg arbejdede som oversætter foregik min fritid næsten altid med en pensel i hånden. De sidste 5 år har jeg primært helliget mig kunsten. Og det er et valg, jeg aldrig har fortrudt! Jeg er derfor autodidakt kunstner, men har taget flere kurser indenfor både akvarel og akryl, herunder 2 år på Aarhus Kunstakademi. Jeg har malet så længe jeg kan huske det. De første mange år med akvarel, men de sidste 5 år mest med akryl. Abstrakt primært. Min inspiration kommer fra farverne. Min hjerne er visuel og tænker konstant i nye flotte farvekombinationer og mønstre. Farver er for mig forbundet med sanserne. Da jeg var barn, havde hver ting endda en farve i min krøllede hjerne. Mine malerier er intuitive, ekspressionistiske og koloristiske. Jeg har aldrig en forestilling om, hvordan maleriet skal se ud inden jeg starter. Højst en fornemmelse af, hvilke farver jeg har lyst til at bruge. Jeg bruger gerne mixed media i mine malerier dvs. kul, grafitpen, posca tusch, blæk, oliepastel, silkepapir, spraymaling mm. Jeg maler primært med spartel og pensel, men har også prøvet at male med ostehøvl! Jeg lider af kronisk migræne pga. piskesmæld, og det at male gør, at jeg for en stund kan glemme smerterne. Det gør mig så glad at fokusere på noget andet. Den glæde vil jeg gerne give videre til beskueren. Jeg får tit at vide af andre, at de bliver glade af at se på mit maleri. Det er min mission. Min holdning er, at den minimalistiske stil, som mange danskere foretrækker i deres hjem, er for kedelig. Jeg er overbevist om, at hvis vi turde mere med farver i vores hjem, så ville vi blive gladere af det. Et farverigt maleri på en hvid væg er bare så flot!

annette mahoney

Som kunstner vil jeg gerne bevæge beskueren. Fortælle historier. Udfordre. Prikke til noget. Jeg leger med former og farver, som dengang jeg var barn og digtede indviklede historier, mens farveblyanterne sled hul i papiret. Og farverne bestemmer tit retningen. Rød er kærlig. Blå kan være vred, nogle gange, mens gul ofte er lidt af en primadonna. Kunst er helt og holdent afhængig af beskueren. Kunst er et non-koncept. En skabagtig elskerinde. Og hvis man er forkølet, eller pludselig befinder sig midt i et angstanfald, er kunsten faktisk bare det, at trække vejret gennem næsen. I 2020 blev jeg en del af kunstnergruppen omkring King House Gallery i London. Jeg deltog i udstillingen "Colours" i september 2020 med værket "Uprising". Det blev sidste udstilling inden nedlukningen, men foråret byder forhåbentlig på flere muligheder. 2020 blev også året, hvor et andet værk "Look into my eyes" blev udvalgt til den internationale Unesco-udstilling i Italien. Værket er nu hjemme igen, og du kan se på min side. Et andet værk var samme år en del af modeugen i Milano. En af granitbanditterne fik læbestift på, skiftede navn til det mere internationalt klingende "Chi-Chi" og blev sendt afsted derned. I 2021 udstiller jeg bl.a på Godsbanen i Århus, samt i Skagen (Det Hvide Fyr) i uge 29.

Art by Brahe ( Rasmus Brahe Lyth )

Jeg er inspireret af den barske natur der findes i arktisk, skovene og universet.

Art by Dorte Thodberg Heilmann

Kunstnere

Hos Nordisk Kunst har vi langt over hundrede fantastiske danske kunstnere tilknyttet vores platform. Deres kunst breder sig over mange forskellige kunstarter og genrer, så vores mange kunder kan vælge lige den form for kunst, som de holder allermest af. 

Hos os finder du dygtige kunstnere, der arbejder med 

 • Malerier
 • Kunsthåndværk
 • Trækunst
 • Keramik
 • Plakater 

Fællesnævneren for dem alle er, at de brænder for deres kunst og det kan naturligvis ses i deres unikke kunstværker. Hos os finder du ikke gammel kunst, forstået på den måde, at alle vores kunstnere er nulevende og udøvende kunstnere. Intet af det kunst du finder hos Nordisk Kunst, har været ejet eller handlet før. Det er 100% originalt og direkte fra kunstnerens atelier eller værksted.

Har du tidligere købt kunst hos os og vil du gerne se udvalget fra kunstneren, kan du bruge søgefeltet ovenover til højre, for at finde den pågældende kunstner. Samme fremgangsmåde gør sig gældende, hvis du gerne vil se, om en given kunstner udstiller sin kunst i vores virtuelle galleri.

Eller kan du gå på jagt i vores kunstnerkartotek her nedenfor, du kan allerede i oversigten se eksempler på nogle af deres flotte kunstværker. Finder du noget, du synes ekstra godt om, kan du klikke på kunstneren for at se alle de værker, der findes af den pågældende kunstner her i galleriet. 

Er du virksomhedsejer og har du brug for at udsmykke din butik eller dine kontorer med smuk og inspirerende kunst, til glæde for dine medarbejdere, dine kunder og dig selv? Så har du rig mulighed for at erhverve dig spændende kunst hos os. 

Du skal være opmærksom på, at du kan trække indkøb af original, ikke tidligere handlet kunst fra, op til en hvis grænse, som du kan læse mere om på skats hjemmeside. Du kan også spørge din revisor, den slags har revisorer nemlig helt styr på. 

Er du selv kunstner og kunne du tænke dig at vide mere om mulighederne for at vise din kunst i vores online galleri, så kan du nederst på denne side, læse meget mere om, hvordan du gør.

Er du kunstner og vil du gerne nå ud til flere kunder?

 • Vores online galleri er altid åbent for både dig og dine potentielle kunder - det eneste der behøves, er en internetforbindelse.
 • Du får din helt egen kunstnerprofil med overblik over, hvilke værker du har til salg og hvor du nemt kan tilføje nye værker til galleriet. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvilke værker du vil sælge og til hvilken pris.
 • Vi udstiller din kunst i vores digitale galleri og bruger sociale medier til markedsføring. På din kunstnerprofil har du mulighed for at skrive lidt om dig selv, som dine potentielle kunder kan læse.
 • Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med alt det tekniske, inklusiv betalingsløsning.
 • Når du har solgt et stykke kunst, får du automatisk pengene ind på din konto, minus vores honorar på 20 %.
 • 1 års medlemsskab koster kun 299 DKK (inklusive moms).

Bliv en del af Nordisk Kunst og få mere tid til at dyrke din passion