0

Heidi’s kreativitet by Heidi Berthelsen

Fra barnsben har jeg udfoldet mig og eksperimenteret med maleri og tegning, og brugt disse udtryksformer som terapi for sjælen. Når jeg sætter et penselstrøg, skaber det kulør på tilværelsen, giver ro og plads til fordybelse. Og det er netop dét kunst kan – også som beskuer. Henkast dig til smukke malerier, skab nye indre billeder og drøm dig væk. Med min kunst skaber jeg et rum til, at du kan blive revet med og fordybe dig i en anden verden – omend for en kort stund. Mine udtryksformer har ændret sig en del i løbet af årene, men det har min passion for kunst ikke. Siden 2015 har pastellerne været omdrejningspunkt for min kreativitet på lærredet og papiret, og sidenhen har jeg bevæget mig ud i det abstrakte univers. Pastellerne og det abstrakte univers giver en unik kontrast, som kan noget helt specielt.

“Art by DO Paintings”

Maleri - fordybelse og refleksion Jeg elsker visualiseringer - billeder med et twist. Mit arbejdsliv er og har hele tiden været indenfor folkeskolen, fri- og efterskoleverdenen med ledelse i fokus. Jeg er optaget af ledelse og er optaget af at se andre og andres perspektiver - en oprigtig nysgerrighed på, hvordan verden ser ud, hvis du stiller dig over i den andens sko. Inspireret af det indianske ordsprog. "Før du kan forstå en mand, må du vandre en mil i hans mokkasiner". Penslerne finder jeg frem i weekenderne og ferier - og af og til i hverdagen. Jeg har malet siden 1990, hvor jeg startede på seminariet. I løbet af årene har jeg eksperimenteret, og været på flere kurser for at udvikle faglighed, maleteknikker og for at finde inspiration i det kreative fælleskab. Mine malerier er malet med akrylmaling - jeg ønsker at give iagttageren mulighed for selv at skabe historien om billedet. Andre af mine malerier er en visualisering af mine små "blitz" af hverdagen - på arbejdet, på golfbanen, i bylivet, i skoven ....

Alice Øhlenschlæger Hillman

Jeg har arbejdet med billedkunst siden mine barneår , mest i olie på lærred hvor der næsten altid dukker ansigter op i billedet og det er ofte ubevidst , jeg er meget fascineret af ansigter gamle som unge ansigter, det fortæller meget om ens livshistorie . De sidste 4 år har jeg arbejdet mest med glaskunst, glasset har altid fascineret mig med alt det glans af forskelligt lys der rammes glasset. Har værksted i Nordhavn 2150, hvor jeg holder åbent hus i nogle weekender i sommer månederne

Andersson82

A82 er en dansk abstrakt kunst maler. Der holder af at blande kulturelle elementer ind i sine kunstværker. Der gøres brug af flere forskellige tekniker. Hver maleri er unikt og lavet over en længere periode, hvor hver detalje er gået igennem, inden maleriet sættes til salg eller udstilles på gallerier. Alle malerier er lavet med akryl og lakeret. Alle malerier er signeret på forsiden I guld farve. A82 is a danish abstract painting artist who loves to mix cultural elements into the artwork. Using different techniques. Each art piece is unique and made over a longer period caring for each detail before being sold or displayed at a art gallery. All paintings are made with acrylic painting. All paintings are signed at the front in gold.

Anette Bruun Hansen

Anette Bruun Hansen er uddannet tekstilformgiver på Designskolen Kolding i 1989 og har efteruddannet sig i maleri og grafik på bl.a. kunstskoler i USA. I øjeblikket arbejder hun især med maleri og mixed media på lærred, men modellerer og illustrerer også. Værkerne rummer ofte både genkendelige, figurative elementer, abstrakte former og mønster-elementer. Gennem 30 år har Anette udstillet på censurerede udstillinger, på kunstmesser, i gallerier og i kunstforeninger.

Anette Johanne Borgwardt

Startede som 8 årig med at male til frem til jeg var 22. Genopstartet igen jeg maler hovedsagelig visuelle fantasier non fikuretiv abstrakt.visuelle fantasier Billedkunst med akryl maling på lærred ,/ jeg maler også med olie på lærred samt spraymaling på lærred dog mest med akrylmaling / tegner gør jeg også og har en stor interesse og min inspiration henter jeg fra naturen som mine omgivelser hvad jeg ser og hører når jeg fx går en tur i skoven eller er en tur inde i byen I dag tager jeg ud at repræsenter mine malerier. Min mentor var Paul Katzmann Sølvpris for beste kunst i Paris i 80erne Fotografer til 2 af mine vadehavsudstilleder er Rene Jørgensen (Ribe) samt Lars Roed Hviding/ Ribe

Anne Kragh-Pedersen

At male er at lege. Jeg elsker at eksperimentere og finde nye udtryk. Det gælder om at slukke for tankerne og lade den kreative åre flyde. Jeg er født i 1969. Da jeg som ung skulle vælge uddannelse, valgte jeg mellem Kunstakademiet og oversætter og tolk i fransk. Det sidste vandt. Jeg har boet og arbejdet som oversætter i Frankrig i en årrække bla. i Paris, Nice og Cannes, hvor de flotte sydfranske brændte farver inspirerede mig meget. Mens jeg arbejdede som oversætter foregik min fritid næsten altid med en pensel i hånden. De sidste 5 år har jeg primært helliget mig kunsten. Og det er et valg, jeg aldrig har fortrudt! Jeg er derfor autodidakt kunstner, men har taget flere kurser indenfor både akvarel og akryl, herunder 2 år på Aarhus Kunstakademi. Jeg har malet så længe jeg kan huske det. De første mange år med akvarel, men de sidste 5 år mest med akryl. Abstrakt primært. Min inspiration kommer fra farverne. Min hjerne er visuel og tænker konstant i nye flotte farvekombinationer og mønstre. Farver er for mig forbundet med sanserne. Da jeg var barn, havde hver ting endda en farve i min krøllede hjerne. Mine malerier er intuitive, ekspressionistiske og koloristiske. Jeg har aldrig en forestilling om, hvordan maleriet skal se ud inden jeg starter. Højst en fornemmelse af, hvilke farver jeg har lyst til at bruge. Jeg bruger gerne mixed media i mine malerier dvs. kul, grafitpen, posca tusch, blæk, oliepastel, silkepapir, spraymaling mm. Jeg maler primært med spartel og pensel, men har også prøvet at male med ostehøvl! Jeg lider af kronisk migræne pga. piskesmæld, og det at male gør, at jeg for en stund kan glemme smerterne. Det gør mig så glad at fokusere på noget andet. Den glæde vil jeg gerne give videre til beskueren. Jeg får tit at vide af andre, at de bliver glade af at se på mit maleri. Det er min mission. Min holdning er, at den minimalistiske stil, som mange danskere foretrækker i deres hjem, er for kedelig. Jeg er overbevist om, at hvis vi turde mere med farver i vores hjem, så ville vi blive gladere af det. Et farverigt maleri på en hvid væg er bare så flot!

annette mahoney

Som kunstner vil jeg gerne bevæge beskueren. Fortælle historier. Udfordre. Prikke til noget. Jeg leger med former og farver, som dengang jeg var barn og digtede indviklede historier, mens farveblyanterne sled hul i papiret. Og farverne bestemmer tit retningen. Rød er kærlig. Blå kan være vred, nogle gange, mens gul ofte er lidt af en primadonna. Kunst er helt og holdent afhængig af beskueren. Kunst er et non-koncept. En skabagtig elskerinde. Og hvis man er forkølet, eller pludselig befinder sig midt i et angstanfald, er kunsten faktisk bare det, at trække vejret gennem næsen. I 2020 blev jeg en del af kunstnergruppen omkring King House Gallery i London. Jeg deltog i udstillingen "Colours" i september 2020 med værket "Uprising". Det blev sidste udstilling inden nedlukningen, men foråret byder forhåbentlig på flere muligheder. 2020 blev også året, hvor et andet værk "Look into my eyes" blev udvalgt til den internationale Unesco-udstilling i Italien. Værket er nu hjemme igen, og du kan se på min side. Et andet værk var samme år en del af modeugen i Milano. En af granitbanditterne fik læbestift på, skiftede navn til det mere internationalt klingende "Chi-Chi" og blev sendt afsted derned. I 2021 udstiller jeg bl.a på Godsbanen i Århus, samt i Skagen (Det Hvide Fyr) i uge 29.

Art by Dorte Thodberg Heilmann

ART BY RIKKE Z HOLLER

I mine poetiske, figurative billeder er kunsten for mig at ramme noget universalt for følelsen, så beskueren genkender den ud fra hvad han/hun har med i bagagen af de forskelligartede oplevelser, der former mennesker. Det kan være længsel, sorg, melankoli, generthed, henførthed, drømme, samhørighed, kærlighed, erotisk inderlighed, ensomhed, sårbarhed. Jeg forsøger at male disse følelser så tydeligt i mine malerier,så der bliver tale om en emotionel kommunikation mellem beskueren og mig, som skaber af værket i kraft af den spejling, som netop foregår. – Man vil gerne have vidner til sit liv. – Det maleriske udtryk er for mig et sprog. Som produkt er det i sig selv ingenting værd hvis ikke læreprocesserne i at udtrykke mig malerisk og andres oplevelse af mine billeder, er så mangfoldige, at jeg får lyst til at afprøve og udforske nye stemninger og teknikker, som også andre kan spejle sig i. Det sker, når jeg deler min kunst med andre, for DETTE ER FOR MIG SKABERGLÆDE.

Art by Tina Petersen

At male er for mig mit frirum, hvor jeg slapper af og hygger mig. Jeg maler abstrakt og leger i popart universet, hvor jeg bl.a. kombinerer det abstrakte med portrætter og dyr. Jeg laver også personlige og originale portrætter på bestilling. Mit medie er akrylmalingen i forskellige udgaver, såsom spray, fluid og heavy. Jeg er selvlært og henter min inspiration mange steder fra. Det kan være en tur i nærområdet, en udsendelse, en sang...oftest en fornemmelse eller trang uden at kende det endelige resultat. Jeg arbejder meget intuitivt og ekspressivt.

Bierte Hee

Jeg er uddannet på kunstskolen Spektrum hos Thomas og Ingela Skytte og medlem af BKF. I mine malerier skildrer jeg fænomener og processer i naturen, i såvel mikro som makrokosmos. Jeg undersøger i abstrakt form både overfladen og detaljen, så udtrykket kan opleves som fragmenteret af talrige komponenter eller som monokromt tone i tone. Jeg er især optaget af forandringer og fejl, - strukturer, der på et mikroskopisk plan ikke udvikler sig normalt, - men bliver abnorme - kædereaktioner, der afføder klumper eller går i opløsning, - celledelinger, der muterer og derved frigør nye former, - processer, der transformeres til et uventet og inhomogent udtryk. Nogle malerier fremstår med tydelige fejl og klumper, mens andre ved første øjekast virker helstøbte, men ved nærmere undersøgelse opleves der et mønster, der bliver afbrudt og omformet og derved giver nye variationer. Min tilgang til en billedrække undersøges via modsætninger og yderligheder. Nogle malerier fremstår lette og lyse, næsten poetiske, - malet i mange transparante lag. Andre er malet med tyk konsistens og pågående farver og virker rå og upolerede. Den fælles helhed skabes af former, der kan relateres til natur, samt prikkerne, der påføres op gennem lagene og lægger sig som klumper eller perlerækker, og derved bliver omdrejningspunktet for det færdige billede.

Birthe Kjærsgaard

Birthe Kjærsgaard – født 1949 Jeg har levet som professionel kunstner i over 45 år. Ud over kunstakademi, kunstskole, privatundervisning har jeg taget voksenpædagogisk grundkursus og uddannelse i kunstterapi. Jeg har fået min kunst optaget på flere censurerede udstillinger. Udsmykningsopgaver – bla.4 store Johannes V. Jensen malerier i Rådhuscenteret i Farsø, Logstor, Løgstør og lavet bla. udendørs kunstprojekter i Sigulda., Letland 1997 og 1999 I 2006 fik jeg et legat på 3 måneders ophold på Det danske institut i Athen, og bosatte mig derefter i Grækenland om vinteren i 6 år. Jeg har lavet flere skulpturelle værker bla. på Røde kors hjemmet, Løgstør, Skørping skole og pyramide på havnen i Løgstør Jeg har mange års undervisningserfaring og har siden år 2000 holdt malekurser i Grækenland, Sydafrika, Færøerne og i Spanien. Jeg udgav 2010 bogen: Malekursus.

By Brandstrup

Jeg er Trædrejer i min fritid, og mine forhåbninger og drømme er, at mine skåle, fade og alle de ting jeg laver, vil skabe glæde og blive brugt af deres nye ejere. Jeg er ikke uddannet håndværker, men jeg går meget op i, at alt håndværk jeg laver ved drejebænken er udført så godt som jeg på nogen måde kan, og for hver genstand du ser i galleriet, ligger der mange timers træning i værkstedet. Så når du køber en skål eller anden genstand, køber du ikke kun en ting, men en del af håndværkerens årelange træning. De Materialer jeg bruger er for det meste fra Danmark såsom Ask, Birk, Bøg, kirsebærtræ, frugttræ m.m. og når jeg er så heldig at få noget mere eksotisk træsorter, såsom Teak, mahogni, Wenge, Ovangkol m.m. kommer det fra genbrug eller fra danske savværker hvor der er styr på, at det er bæredygtigt og indkøbt efter gældende regler.

Cecilie Regenberg

diana kanjo

Jeg hedder Diana Kanjo. Jeg er flygtning fra Syrien. Jeg laver mange selvportrætter.jeg er multihandicappet,hvorfor mine arbejdsprocesser er meget vanskelige,så det tager lang tid for mig,at lave et billede jeg har haft udstilling i svendborg ,og arbejder på at lave en stor udstilling i efteråret

Ditte Strunge Kristensen

Kunstnere

Hos Nordisk Kunst har vi langt over hundrede fantastiske danske kunstnere tilknyttet vores platform. Deres kunst breder sig over mange forskellige kunstarter og genrer, så vores mange kunder kan vælge lige den form for kunst, som de holder allermest af. 

Hos os finder du dygtige kunstnere, der arbejder med 

 • Malerier
 • Kunsthåndværk
 • Trækunst
 • Keramik
 • Plakater 

Fællesnævneren for dem alle er, at de brænder for deres kunst og det kan naturligvis ses i deres unikke kunstværker. Hos os finder du ikke gammel kunst, forstået på den måde, at alle vores kunstnere er nulevende og udøvende kunstnere. Intet af det kunst du finder hos Nordisk Kunst, har været ejet eller handlet før. Det er 100% originalt og direkte fra kunstnerens atelier eller værksted.

Har du tidligere købt kunst hos os og vil du gerne se udvalget fra kunstneren, kan du bruge søgefeltet ovenover til højre, for at finde den pågældende kunstner. Samme fremgangsmåde gør sig gældende, hvis du gerne vil se, om en given kunstner udstiller sin kunst i vores virtuelle galleri.

Eller kan du gå på jagt i vores kunstnerkartotek her nedenfor, du kan allerede i oversigten se eksempler på nogle af deres flotte kunstværker. Finder du noget, du synes ekstra godt om, kan du klikke på kunstneren for at se alle de værker, der findes af den pågældende kunstner her i galleriet. 

Er du virksomhedsejer og har du brug for at udsmykke din butik eller dine kontorer med smuk og inspirerende kunst, til glæde for dine medarbejdere, dine kunder og dig selv? Så har du rig mulighed for at erhverve dig spændende kunst hos os. 

Du skal være opmærksom på, at du kan trække indkøb af original, ikke tidligere handlet kunst fra, op til en hvis grænse, som du kan læse mere om på skats hjemmeside. Du kan også spørge din revisor, den slags har revisorer nemlig helt styr på. 

Er du selv kunstner og kunne du tænke dig at vide mere om mulighederne for at vise din kunst i vores online galleri, så kan du nederst på denne side, læse meget mere om, hvordan du gør.

Er du kunstner og vil du gerne nå ud til flere kunder?

 • Vores online galleri er altid åbent for både dig og dine potentielle kunder - det eneste der behøves, er en internetforbindelse.
 • Du får din helt egen kunstnerprofil med overblik over, hvilke værker du har til salg og hvor du nemt kan tilføje nye værker til galleriet. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvilke værker du vil sælge og til hvilken pris.
 • Vi udstiller din kunst i vores digitale galleri og bruger sociale medier til markedsføring. På din kunstnerprofil har du mulighed for at skrive lidt om dig selv, som dine potentielle kunder kan læse.
 • Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med alt det tekniske, inklusiv betalingsløsning.
 • Når du har solgt et stykke kunst, får du automatisk pengene ind på din konto, minus vores honorar på 20 %.
 • 1 års medlemsskab koster kun 299 DKK (inklusive moms).

Bliv en del af Nordisk Kunst og få mere tid til at dyrke din passion