0

Trækunst

(30 produkter)
Sortér efter:

By Brandstrup

Unik Skål i spaltet Birk med farve ud...

395 kr.

(6.5x22.5cm)

By Brandstrup

Skål i Valnød med unikke aftegninger.

795 kr.

(13x28cm)

By Brandstrup

Skål i kirsebærtræ med udvendig farve

495 kr.

(8x28.5cm)

By Brandstrup

Unik Skål i spaltet Birk

295 kr.

(7x18.5cm)

By Brandstrup

Lille skål i Japansk kirsebærtræ.

275 kr.

(10.5x12cm)

By Brandstrup

Unik Skål i Ask

695 kr.

(8.5x31cm)

By Brandstrup

Vase i Guldregn til tørrede blomster

495 kr.

(23x11cm)

By Brandstrup

Unik Skål i Birk med Barkkant

595 kr.

(12x27cm)

By Brandstrup

Lille skål i valnøddetræ

295 kr.

(5x20cm)

By Brandstrup

Skål i Birketræ

295 kr.

(8x20cm)

By Brandstrup

Unik Skål i moseeg med guld farvet voks

395 kr.

(24x7.5cm)

By Brandstrup

Unik Skål lavet af Avnbøg kunde

575 kr.

(8.5x27cm)

By Brandstrup

Skål i spaltet Birk

495 kr.

(12x22cm)

By Brandstrup

Fad i Teak

495 kr.

(3x32cm)

By Brandstrup

Skål i Dansk Birk, med indlæg af sort...

345 kr.

(4.5x21cm)

By Brandstrup

Skål i Dansk Spaltet Birk med lille b...

695 kr.

(11x29.5cm)

By Brandstrup

Lille Skål i kirsebærtræ med barkkant

245 kr.

(9x12cm)

By Brandstrup

Skål i Rødel med barkkant

1.095 kr.

(17x36cm)

By Brandstrup

Skål I Dansk Ask, med lille fod

595 kr.

(15x27.5cm)

By Brandstrup

Skål i Spaltet Birk

795 kr.

(13x28cm)

By Brandstrup

Skål i Dansk Asketræ

395 kr.

(10.5x20.5cm)

By Brandstrup

Skål I spaltet Birk med synlig bark

595 kr.

(13x30cm)

By Brandstrup

Skål i spaltet birketræ og epoxy

445 kr.

(11.5x22cm)

By Brandstrup

Skål i Eg

495 kr.

(20.5x13.5cm)

By Brandstrup

Skål i kirsebærtræ med udsmykning.

395 kr.

(7x19.5cm)

By Brandstrup

Skål i Spaltet Dansk Birketræ

395 kr.

(7.5x27.5cm)

By Brandstrup

Skål i Dansk Eg.

595 kr.

(9.5x27.5cm)

By Brandstrup

Skål i Valnød med naturlig kant

495 kr.

(13.5x21cm)

By Brandstrup

Skål i Dansk Spaltet Birk

595 kr.

(9.5x29cm)

By Brandstrup

Skål i Dansk valnød

345 kr.

(6x20.5cm)

Trækunst

Træ er et skønt organisk materiale, som kun bliver smukkere med alderen. Derfor er der også mange kunstnere, der arbejder med trædrejning. Det er nemlig et materiale som indbyder til at skabe noget smukt og anderledes. 


Der findes mange forskellige træsorter, med hver deres kendetegn. Nogle er lyse i deres oprindelige farve, mens andre er mørkere. Der findes træsorter der har røde nuancer og træsorter der har gule eller sorte nuancer. Der er træsorter for enhver smag og enhver kunstner. 


Det er et materiale, hvor trækunstneren- også kaldet trædrejeren, har rig mulighed for at skabe et stykke helt unikt kunst og hvor der ofte må arbejdes på træets præmisser. Det giver hvert stykke trækunst sit helt eget udtryk, som er resultatet af samarbejdet mellem det organiske træ og den udøvende kunstner. 


Du skal kigge nærmere på denne kategori, hvis du


Er glad for naturlige materialer
Er fan af organiske former
Generelt bare er glad for de unikke produkter i træ

Er du på udkig efter trækunst i form af et lækkert stykke brugskunst eller måske en helt unik træskulptur, så læs med her, hvor vi giver dig god og brugbar information om de to retninger.

Brugskunst i træ

Træet som materiale er meget brugt, når det handler om den unikke brugskunst. For her er der virkelig tale om unik brugskunst. Selv om der laves to hånddrejede skåle fra samme stykke træ, vil de hver især have deres helt unikke udtryk. Man kan sige, at der er tale om både et brugsværk og et kunstværk i et og samme stykke. 


Desuden kan de fleste træsorter sagtens klare at blive brugt, de bliver bare smukkere med årene, hvilket gør dette materiale helt perfekt for de kunsthåndværkere, der gerne vil udtrykke sig gennem træet. 


Her finder du blandt andet skønne, håndlavede skåle, tapasfade, anretterfade eller skærebræt i unikke og organiske former. Her har træet nogle steder bibeholdt sin overfrakke i form af barken, der på den mest klædelige vis, minder os om, hvordan det engang så ud. Du kan anvende dem til lige det du lyster og har brug for. 


Du har også mulighed for at erhverve dig smukke og organiske hylder og knagerækker, der tilfører både karakter og individualitet til dit hjem. Mulighederne er mange, hvis du elsker trækunst og gerne vil have brugskunst med kant og design, som ingen andre ejer. 

Skulpturer i træ

Vi ser ofte de store træskulpturer, når vi færdes rundt i landet. Dem der er lavet på en træstub fra et fældet træ. De er utrolig smukke, som de står der i naturen og har forvandlet en kedelig stub til et stykke helt unikt og smukt kunst. 


Har du en have og måske endda et træ, der skal fældes, kan du få din helt egen, unikke træskulptur i haven. Er du glad for kunst og specifikt for trækunst, er det helt sikkert en idé du bør overveje. Der findes mange dygtige træskulptører rundt om i Danmark, som ville være lykkelige for sådan en opgave.


Det kan også være noget mindre eller mere flytbart tiltaler dig mere. Så kan vi klart invitere dig indenfor på vores platform her hos Nordisk Kunst , så du har mulighed for at se vores udvalg af træskulpturer og trækunst i det hele taget. 

Køb trækunst online hos Nordisk Kunst

Hos os er det nemt og smertefrit at købe din foretrukne trækunst online. Vælg dine produkter ved at putte dem i din indkøbskurv og gå til kassen. Her udfylder du formularen og din kunst sendes fragtfrit i hele Danmark. 


Du modtager Track & Trace kode, så du følge din pakkes vej til dig. Det er nemt og sikkert at handle trækunst online hos Nordisk Kunst.

Mangler du svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os

Vi sidder klar til at svare på ethvert spørgsmål du må have alle hverdage mellem kl. 8.00 og kl. 18.00. Du kan også vælge at skrive til os via formularen her

Er du udøvende kunstner med en forkærlighed for træ?

Har du også lyst til at kunne præsentere din kunst på vores platform, og nå ud til mange flere mennesker og dermed potentielle kunder, end du gør nu? Hos Nordisk Kunst kan du gøre det, uden det koster dig en formue. Det er ganske let og ligetil og kræver ikke meget af dig. Du får mulighed for at skrive lidt om dig selv og din kunst. Det kan vi stærkt anbefale dig at gøre, for det er den information, der for mange kunstelskere appellerer til at købe din kunst. Læs mere om hvordan du gør her.