0

Creating Eva (Oliemaleri)

Kunstner: Katarina Tuffveson Jensen

Lager status

På lager

42.000 kr.

Detaljer om værket
Dette unikke maleri af sin slags er en fortælling om to kreative kunstnere, som muntrer sig med at skabe den første kvinde, en opgave de blev pålagt fra de højere magter. Kunstnerne slipper fantasien løs og ”glemmer” at se efter skitsen, som deres rasende manager kom med. I alt denne tumult ankommer leverandøren med Adams ribben, og betragter situationen med et smil. I baggrunden klatrer slangen op ad et træ, for at nå op til et lækkert rødt æble, altså gaven til den kommende smukke kvinde. Alt dette finder sted i paradiset, hvis baggrund er inspireret af ikke mindre end Leonardos Mona Lisa.
Dette billede hører til serien "Handyman in paradise", fyldt med erotisk humor. Billedet er til dig, der elsker at eje noget helt enestående.
Rent teknisk er billedet udført i mange fine, næsten transparente, lag oliemaling for at opnå en jævn overflade og høj detaljeringsgrad. Lærredet er opspændt på såkaldt 3D ramme, med en dybde på 3,8cm. Kanterne er malet blå, for at matche de andre farver i motivet.
Maleri uden ramme.
Højde 60 cm
Bredde 60 cm
Tags Klare farver, Naturalisme/mennesker, Erotik, Humor, Kvadratisk
Kunstner Katarina Tuffveson Jensen

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven