0

Lager status

På lager

3.600 kr.

Detaljer om værket
Akeleje Pastelmaleri
Akeleje er en smuk sart blomst. Men den er også vild og til tider ustyrlig da den har og dukke op de mest dekorative steder, da den er selv sående. Også findes den i mange unikke farvekombinationer.
Akeleje er for mig lidt ligesom som mennesker, så forskellige artet i personligheder. Når man møder en person for første gang danner man som reglen en mening om denne person baseret på deres udseende. Det samme gør man med selve ”blomsten” Akeleje, hvor man ved første øjekast forføres af skønheden.
Når man lærer en person og kende mere og mere kan der skinne de mest fantastiske egenskaber frem fra personligheden, og man kan se denne person i et helt nyt lys. Det er derfor at jeg har lagt al min fokus i og gå længere ned af stængelen og male et ”blad” fra Akelejen, der ligger og skinner i en lille vandpyt. Hvis man giver den en chance ved nærmere bekendtskab kan man se at den stråler en helt ny skønhed frem.
Og hvem ved, måske et venskab vil opstå og vokse i en tid man ikke regnede med, som en Akeleje der smed et frø fra sig og voksede sig smuk imellem roserne.
Højde 50 cm
Bredde 70 cm
Kunstner Heidi’s kreativitet by Heidi Berthelsen

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven