0

Maleri

(30 produkter)
Sortér efter:

EVIG art

Deep inside

6.500 kr.

(90x120cm)

annette mahoney

Insekt

4.000 kr.

(90x73cm)

Jacob Lund

Red Flow 140 x 80 cm

4.000 kr.

(80x140cm)

Anette Bruun Hansen

Networking

3.500 kr.

(50x50cm)
Fra serien My Fair Lady - Nobody can stop loving you
Solgt

Shefali Ranthe

Fra serien My Fair Lady - Nobody can ...

22.000 kr.

(90x70cm)

“Art by DO Paintings”

Venter og glemt i skoven

4.200 kr.

(100x70cm)

Shefali Ranthe

Fra serien Joy of Life - Just to be c...

37.000 kr.

(100x100cm)

Anette Bruun Hansen

Hilsner

6.000 kr.

(90x70cm)

Jonna Munk

kvindeliv - nærvær

3.900 kr.

(100x100cm)

Mette Viballe Kristensen

Rocky Mountains

4.000 kr.

(80x60cm)

“Art by DO Paintings”

Inspiration og præcision - golf

3.000 kr.

(100x70cm)

Bierte Hee

All is One 12

6.000 kr.

(130x130cm)

“Art by DO Paintings”

Blomstrende 2

3.000 kr.

Heidi Lind Bonde

A new experience

7.000 kr.

(100x150cm)

EVIG art

Hideaway

6.500 kr.

(80x100cm)
Fest
Solgt
Sommertid
Solgt

Heidi’s kreativitet by Heidi Berthelsen

Sommertid

1.100 kr.

(40x40cm)

Anette Bruun Hansen

Bølger

3.500 kr.

(50x50cm)

Sanne Rasmussen

Cykelslangen

13.000 kr.

(130x100cm)
Fra serien My Fair Lady - Together Forever
Solgt

Shefali Ranthe

Fra serien My Fair Lady - Together Fo...

22.000 kr.

(60x60cm)

Shefali Ranthe

Fra serien Joy of life - Wings of love 1

27.000 kr.

(80x80cm)
no. 3
Solgt

HalbergMaleri

no. 3

2.500 kr.

(100x100cm)

Mette Viballe Kristensen

Springfeelings

6.500 kr.

(90x120cm)
Guldåre
Solgt

Heidi’s kreativitet by Heidi Berthelsen

Guldåre

1.400 kr.

(60x40cm)
Pigen med cyklen
Solgt

Sanne Rasmussen

Pigen med cyklen

7.500 kr.

(80x60cm)

annette mahoney

Uprising

10.000 kr.

(120x60cm)
Fugl
Solgt

annette mahoney

Fugl

3.500 kr.

(90x70cm)

Heidi Lind Bonde

Hurdles

10.000 kr.

(70x180cm)

annette mahoney

Pjaltekongen/The Rag King

10.000 kr.

(110x90cm)

Maleri

Der findes ingen ord til at beskrive den følelse, man har, når man køber sit første, ægte kunstmaleri. Ikke fordi maleriet passer til farverne i stuen, eller fordi det har den perfekte størrelse. Men fordi man simpelthen bare er helt vild med det. Det sender de helt rette signaler til hjernen og man forelsker sig straks i det. Så måske minder følelsen lidt om kærlighed ved første blik. 


Malerier bliver ikke bedre af, at de er dyre eller der står en signatur fra en kendt kunstner på dem. For det er slet og ret ikke det, kunst handler om. I hvert fald ikke for flertallet. Der er sagt meget om malerier og kunst, både at lægmænd og kunstnere. Den spanske kunstmaler Pablo Picasso har bidraget med et meget passende og i vores øjne korrekt udsagn om malerier. 


“Et maleri lever kun for den, der betragter det”


Og med disse ord inviterer vi dig indenfor i vores galleri, med masser af smukke malerier fra de bedste kunstnere i hele landet. Du finder malerier i et hav af forskellige stilarter, malerteknikker og materialer. De farverige malerier, de lyse malerier, de mørke malerier og de detaljerede malerier. Du finder dem alle hos os. Vores søgefunktion gør det nemt for dig, for her har du mulighed for at vælge til og fra på mange parametre som for eksempel

 • Prisklasse
 • Format
 • Stilart
 • Farver

Hos Nordisk Kunst har du rig mulighed for at finde lige nøjagtig det maleri, der skal være dit. De findes i alle størrelser og alle stilarter. Læs meget mere om de mange stilarter, du finder hos os.

Surrealistisk maleri

Surrealismen fik sit gennembrud i 1920’erne. Ordet stammer fra fransk og oversættes bedst med “over-virkelighed”. Kunstretningen er stærkt inspireret af Freuds teorier om drømmenes og det underbevidstes betydning. Salvador Dalí er en af de mest kendte surrealister indenfor malerkunsten. Også danske Wilhelm Freddie og mexicanske Frida Kahlo er gode eksempler på surrealistiske kunstmalere.


Malerierne i denne kategori er kendetegnet ved, at kunstneren maler med underbevidstheden eller i hvert fald med de tanker, der hører til underbevidstheden. Her udtrykke kunstneren sine ubevidste drifter, fantasier og drømme, helt uden filter eller tanke på skønhed eller konformitet. Der er ofte hos de surrealistiske malere en vis modstand eller oprør mod det etablerede og kapitalistiske samfund, som anses for undertrykkende for det frie menneske. 


Surrealismen lever stadig i bedste velgående og hos Nordisk Kunst finder du mange surrealistiske malerier. Er du fan af denne visuelle udtryksmåde, så er der masser af muligheder for, at du kan finde lige det, du søger efter, hos en af vores fantastiske kunstmalere. 

Abstrakt maleri

Abstrakt kunst er utrolig populært. Her er der tale om et såkaldt non-figurativt maleri, der som sådan ikke forestiller noget konkret. Den abstrakte kunst opstod egentlig som provokation mod den meget detaljerede og virkelighedstro malerkunst. Den kendte russiske maler Wassily Kandinsky anses som ophavsmanden til den abstrakte kunst i starten af 1900 tallet. Også danske kunstnere som Richard Mortensen og Else Alfelt malede abstrakte malerier. 


Den abstrakte kunst er åben for fortolkning, den pirrer vores fantasi og vores lyst til at finde ind bag det abstrakte motiv. At forstå det og gøre det meningsfuldt for os. Det kan være et minde fra barndommen, der dukker op i vores bevidsthed, når vi kigger på et abstrakt kunstværk, det kan være en farve der føles tryg eller en kontur der føles bekendt, der gør at vi synes om det. 


Nordisk Kunst har mange abstrakte malerier i galleriet. Noget er varmt og organisk, andet er kantet og skarpt, du finder nemlig masser af forskellige indgangsvinkler til den non-figurative kunst. Tag et kig på det store udvalg at både malerier og kunstnere, der vil helt sikkert være noget for din smag også.

Naturalistisk maleri

Naturalistisk kunst gengiver virkeligheden og dagligdagen gennem kunstnerens øjne. Denne isme stammer helt tilbage til sidste halvdel af 1800 tallet, hvor grundstenen var at male en nøje gengivelse af virkeligheden, uden den artistiske frihed til at pynte på den. Ingen romantik og idyl, men derimod den skinbarlige virkelighed.  Vores egen Anna Ancher er et fint eksempel på en naturalistisk kunstmaler.  


Naturalismen har, som alle andre kunstretninger, gennemgået en udvikling over tid. Det betyder at den stringente tilgang til naturalismens nøjagtighed, ikke længere et et altafgørende parameter. Det har helt sikkert givet nyt liv til den naturalistiske kunst, som nu kan udtrykke sig mere frit. Derfor kan du nu finde flotte, naturalistiske malerier, der leger med detaljegraden på en helt ny og spændende måde. 


Du finder hos Nordisk Kunst mangel eksempler på naturalismen, både i sin oprindelige, stringente form og i sin nyere, frie form. Du vil utvivlsomt finde en favorit eller to blandt det store udvalg.

Malerier med motiv

Er du ked at bekende dig til en bestemt trosretning indenfor malerkunsten, har du heldigvis mulighed for at anvende andre funktioner i forhold til din søgning. Her kan det nemlig være meget lettere at finde lige nøjagtig den slags malerier, som du bedst kan lide. Du kan søge på 

 • Landskab og natur
 • Arkitektur og bygninger
 • Dyr
 • Erotik
 • Kærlighed
 • Humor
 • Andet

Her er alle kunstretninger blandet sammen, for du søger efter et tema, som nemt kan findes i flere forskellige stilarter. Det giver dig nu alligevel et fint indtryk af, hvilke stilarter du bedst kan lide. Du ved sikkert allerede, om du bedst kan lide den moderne kunst eller den mere traditionelle kunst. 


Når du kigger på de mange malerier i vores galleri, er der mange ting der kan fange din interesse. Det kan være sammensætningen af farver, et udtryk i et ansigt eller måske bare en helt grundlæggende fornemmelse af ro, glæde, tryghed, vildskab, nysgerrighed eller en anden følelses, som du synes om. 


Er du vild med malerier fremstillet af dedikerede og dygtige danske kunstnere, så har Nordisk Kunst et stort udvalg, som du kan kigge nærmere på. Det er den bedste måde at lære din stil og dine præferencer bedre at kende på. 

Køb maleri online hos Nordisk Kunst

Når du handler malerier online hos os, skal du vide at det både er super nemt og helt sikkert. Som på enhver anden webshop lægger du dine valgte varer i indkøbskurven, udfylder formularen med dine informationer og betaler med dit betalingskort. Vi modtager alle de gængse danske betalingskort.


Husk at du altid handler fragtfrit hos os og at dit kunstværk sendes med Track & Trace kode, så du er på forkant med leveringsdatoen for dit køb. Meget nemmere bliver det ikke. 

Vi står altid klar til at rådgive

Har du spørgsmål til et af vores malerier, eller noget af vores andet smukke kunst som keramik, kunsthåndværk, trækunst eller plakater, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på telefonen mellem kl. 8.00 og kl. 18.00 alle ugens hverdage på telefonnummer +45 93 99 54 44. Du er også velkommen til at tage kontakt til os gennem vores formular, som du kan finde her.

Er du selv kunstner og vil udstille og sælge din kunst online?

Er du selv kunster og kunne tænke dig at udstille og sælge din kunst online hos os? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter nye talenter fra hele landet, som kan udstille deres kunst i vores online galleri. Ved at udstille din kunst online, kan din kunst blive set og købt af personer 24/7, hvor vi også bruger vores sociale medier til at markedsføre vores platform og dermed også din kunst. Er du interesseret i at få vist og solgt din kunst, kan du udfylde formularen her.