0

Arctic Fluff - Øreringe i sælskind

Kunstner: #by Aalling af Tina Smith Aalling

Lager status

På lager

495 kr.

Detaljer om værket
Håndlavede øreringe, små kunstværker til dine øreflipper i certificeret sælskind fra Great Greenland. Øreringene er monteret med fatning i Sterling sølv og en behagelig lås i blød latex, hvis du foretrækker en sølvlås, skriv det venligst i kommentarfeltet.

Øreringene leveres i en stilfuld eco - certificeret smykkeæske med minikatalog.

Da sælskind er et naturmateriale er ikke to sæt helt ens. Det betyder at øreringene ikke er helt magen til dem du ser på billedet. Det betyder også at du kan glæde dig over, at du får et helt unikt smykke.

Øreringene fås i farverne orange, blå, grøn og rød. Skriv venligst hvilken farve du ønsker i kommentarfeltet.

Arctic er min serie af håndlavede smykker i det smukkeste grønlandske sælskind, fra traditionel grønlandsk sælfangst. Salget af skindet støtter den grønlandske fangerkultur og produktet er blåstemplet som bæredygtigt af både EU, WWF og Greenpeace.

Skindene bliver garvet i og evt indfarvet på garveriet i sydgrønland. De farvede skind er oftest skind med misfarvninger, som efter indfarvningen atter er brugbare. I mine smykker benytter jeg de skind der ikke er egnede til at sy sælskindspelse af. Derved går intet til spilde i respekt for naturen, som det grønlandske folk lever i og af.
Højde 3 cm
Bredde 3 cm
Kunstner #by Aalling af Tina Smith Aalling

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven