0

Arctic Dot - Fingerring i sælskind

Kunstner: #by Aalling af Tina Smith Aalling

Lager status

På lager

495 kr.

Detaljer om værket
Håndlavet fingerring, et lille kunstværk til dine fingre i certificeret sælskind fra Great Greenland. Fingerringen er monteret med fatning i forsølvet messing. Et lille samtaleobjekt som med garanti vil vække opsigt.

...Når nu opmærksomheden er fanget, kan du benytte lejligheden til at oplyse alle der vil lytte til det, om hvorfor sælskind er et godt materiale, som vi bør bruge meget mere af...Eller, du kan blot nyde opmærksomheden og sige tak :-)

Ringen leveres i en stilfuld eco - certificeret smykkeæske med minikatalog.

Da sælskind er et naturmateriale er ikke to ringe helt ens. Det betyder at din ring ikke er helt magen til dem du ser på billedet. Det betyder også at du kan glæde dig over, at du får et helt unikt smykke.

Fingerringene fås i farverne rød, blå, grøn og orange, skriv venligst hvilken farve du ønsker i kommentarfeltet. Størrelsen er justerbar.

Arctic er min serie af håndlavede smykker i det smukkeste grønlandske sælskind, fra traditionel grønlandsk sælfangst. Salget af skindet støtter den grønlandske fangerkultur og produktet er blåstemplet som bæredygtigt af både EU, WWF og Greenpeace.

Skindene bliver garvet i og evt indfarvet på garveriet i sydgrønland. De farvede skind er oftest skind med misfarvninger, som efter indfarvningen atter er brugbare. I mine smykker benytter jeg de skind der ikke er egnede til at sy sælskindspelse af. Derved går intet til spilde, i respekt for naturen, som det grønlandske folk lever i og af.
Højde 3.5 cm
Bredde 2.5 cm
Tags Klare farver
Kunstner #by Aalling af Tina Smith Aalling

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven