0

Arctic Circle - Sælskindsarmbånd

Kunstner: #by Aalling af Tina Smith Aalling

Lager status

På lager

795 kr.

Detaljer om værket
Unikt håndlavet armbånd, i stilrent nordisk design udført i certificeret sælskind fra Great Greenland. Armbåndet er monteret med magnetlås i mat rustfrit stål.

Armbåndet leveres i smykkeæske med minikatalog og en smykkepose, i økologisk bomuld, som du kan opbevare dit armbånd i, når det ikke er i brug.

Da sælskind er et naturmateriale er ikke to armbånd helt ens. Det betyder at armbåndet ikke er helt magen til det du ser på billedet. Det betyder også at du kan glæde dig over, at du får et helt unikt smykke.

Armbåndet fås i tre farver sort, lys natur og mørk natur. Samt i en størrelse der passer til dit håndled. Mål dit håndled og læg en cm til, så har du størrelsen. Guideline XS 16 cm, S 17 cm, M 18 cm, L 19 cm XL 20 cm.
Venligst skriv ønsket farve og størrelse i kommentarfeltet.

Arctic er min serie af håndlavede smykker i det smukkeste grønlandske sælskind, fra traditionel grønlandsk sælfangst. Salget af skindet støtter den grønlandske fangerkultur og produktet er blåstemplet som bæredygtigt af både EU, WWF og Greenpeace.

Skindene bliver garvet i og evt indfarvet på garveriet i sydgrønland. De farvede skind er oftest skind med misfarvninger, som efter indfarvningen atter er brugbare. I mine smykker benytter jeg de skind der ikke er egnede til at sy sælskindspelse af. Derved går intet til spilde og netop dét er essensen i den grønlandske kultur i respekt for naturen, som det grønlandske folk lever i og af.

Højde 1 cm
Bredde 18 cm
Tags Blandform
Kunstner #by Aalling af Tina Smith Aalling

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven