0

Galleri

Lad dig blive inspireret i vores online galleri med masser af fantastisk kunst af danske kunstnere fra hele landet. I vores online galleri kan du finde et stort udvalg af unik kunst indenfor mange forskellige kunstarter. Find unikke og håndlavede 

Direkte fra vores dygtige kunstneres hånd. Den kunst du finder her hos Nordisk Kunst, kommer i mange forskellige materialer, formater, stilarter, motiver og farver - her er det den enkelte kunstner, der sætter rammerne. I vores online galleri har vi gjort det yderst nemt for dig at navigere rundt og justere efter dine behov for kunst. Måske har du en speciel interesse for håndlavet keramik? Så kan du nemt klikke dig ind på denne kategori, tilpasse prisen på din ønskede kunst og vælge specifikationer som størrelse og farvevalg. Så kommer der den form for brugskunst op, der er relevant for lige præcis din søgning.


Læs mere om alle de forskellige muligheder for at erhverve dig et stykke dansk kunst, som du finder hos os.

Malerier i vores online galleri

Malerier er helt sikkert vores allerstørste kategori. Hos Nordisk Kunst lever og ånder vi for kunst i alle afskygninger og malerierne har bestemt en stor plads i vores hjerter. Du finder et både stort og bredt udvalg af de mest fantastiske malerier  fra de bedste kunstnere i hele landet.


Om du er til de store malerier, de moderne malerier, de abstrakte eller til portrætter, så finder du det hele her i vores online galleri.


Du bliver bestemt ikke skuffet over vores store udvalg, når du besøger denne kategori.

Keramik i vores online galleri

Keramikkens verden er helt vidunderlig og hos Nordisk Kunst finder du masser af den. Der er helt sikkert noget spændende for enhver smag. Lige fra fortryllende små skåle til store, flotte vaser og figurer i alle afskygninger. Keramik er lækkert og specielt når vi kan erhverve os den helt unikke keramik, som kun findes i denne ene udgave.


Er du keramik fan, bør du helt sikker kigge kategorien godt igennem.

Kunsthåndværk i vores online galleri

Kunsthåndværk er en hel verden for sig. Den dækker over mange forskellige produkter, vi kan i flæng nævne

  • Collager
  • Smykker
  • Glasarbejde

Og rigtig meget mere. Det er helt sikkert en spændende kategori at besøge, for den rummer rigtigt meget forskelligt kunst, der både er super flot og helt unikt.

Plakater i vores online galleri

Hos Nordisk Kunst finder du lækker plakatkunst sjove plakater for alle aldersgrupper og for enhver smag. Du har mange forskellige former for plakater at vælge imellem, Nogle er nummererede, nogle signerede mens andre er helt originale. 


Besøg kategorien og find en eller flere favoritter til fine priser. 

Trækunst i vores online galleri

Unik og flot trækunst fra danske trædrejere fortjener et kig, hvis du er glad for træ i alle afskygninger. Her finder du nemlig flotte og helt unikke stykker kunst. Her handler det i høj grad om kunstnerens evne til at arbejde sammen med træet og finde de helt rette former, når der udføres trædrejning.


Du finder helt sikkert flot trækunst, der falder i din smag, når du besøger kategorien.

Som et rigtigt galleri

Selvom galleriet er online, er det vigtigt for os, at vores besøgende i galleriet får en god oplevelse, som de ville i et fysisk kunstgalleri. Det betyder, at vi altid gerne besvarer dine spørgsmål og forsøger at imødekomme dine ønsker til noget bestemt kunst eller en bestemt kunstner. Du kan komme i kontakt med os alle dage mellem 8.00 og 18.00 på +45 93 99 54 44 eller skrive til os i denne formular - så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt, dog senest næstkommende hverdag.

Danske kunstnere fra hele landet

Hos Nordisk Kunst har vi en stor forkærlighed for vores fag, og vi er stolte af at kunne præsentere så mange dygtige og kreative kunstnere og kunstværker, Vi  gør meget ud af, at det enkelte stykke kunst får opmærksomhed. På vores Facebook, Instagram og YouTube  har du mulighed for at læse meget mere om vores passion for - og kærlighed til kunsten.


Hver måned sætter vi ekstra fokus på vores dygtige og kreative kunstnere ved at fremhæve månedens kunstner. Skal du være vores næste måneds kunstner? Så tøv ikke med at tage kontakt til os her.